М10 Lviv Industrial Park отримав першого орендаря 

Share

Найбільша українська мережа магазинів формату One dollar store “Аврора” стане першим орендарем М10 Lviv Industrial Park.

Про це повідомила пресслужба Львівської міськради, передає Інтерфакс-Україна.

Як раніше повідомляв портал UAprom, в лютому 2024 року інвестиційна компанія Dragon Capital ввела в експлуатацію першу чергу індустріального парку М10 Lviv Industrial Park.

M10 Industrial Park – складський комплекс класу А площею 14 400 кв. м, розташований у промисловій зоні Львова Рясне-2, на трасі М10, за 60 км від пункту пропуску “Краковець” на кордоні з Польщею. Територія парку охоплює площу 23,5 га та складається із шести ділянок.

«Цей проєкт підсилить інфраструктурну спроможність України та економічний ландшафт Львівщини, створить робочі місця і сприятиме залученню додаткових інвестицій в країну», – зазначав тоді генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала.

В пресслужбі нагадали, що у 2023 році ЄБРР уже інвестував у проєкт $5,5 млн, а загальний обсяг інвестицій організації у M10 Lviv Industrial Park становитиме до $24,5 млн.

Також Міжнародне агентство з гарантування інвестицій Світового банку (MIGA) застрахувало проєкт від військових ризиків на 10 років на суму інвестицій у розмірі $9,2 млн.