Dragon Capital ввів в експлуатацію першу чергу М10 Lviv Industrial Park

Share

Інвестиційна компанія Dragon Capital ввела в експлуатацію першу чергу індустріального парку М10 Lviv Industrial Park.

Про це повідомила пресслужба компанії.

“Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю засвідчила відповідність проєктній документації та готовність до експлуатації першої черги індустріального парку”, – йдеться в повідомленні.

M10 Industrial Park – складський комплекс класу А площею 14 400 кв. м, розташований у промисловій зоні Львова Рясне-2, на трасі М10, за 60 км від пункту пропуску “Краковець” на кордоні з Польщею. Територія парку охоплює площу 23,5 га та складається із шести ділянок.

В компанії зауважили, що статус індустріального парку надає його резидентам можливість отримати особливі преференції у вигляді податкових пільг, а сертифікація за міжнародними стандартами зеленого будівництва BREEAM підтвердить енергоефективність, економічність та екологічність будівлі.

«Цей проєкт підсилить інфраструктурну спроможність України та економічний ландшафт Львівщини, створить робочі місця і сприятиме залученню додаткових інвестицій в країну», – зазначив генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала.

В пресслужбі нагадали, що у 2023 році ЄБРР уже інвестував у проєкт $5,5 млн, а загальний обсяг інвестицій організації у M10 Lviv Industrial Park становитиме до $24,5 млн.

Також Міжнародне агентство з гарантування інвестицій Світового банку (MIGA) застрахувало проєкт від військових ризиків на 10 років на суму інвестицій у розмірі $9,2 млн.

Подальший розвиток проєкту індустріального парку М10 передбачає будівництво складських комплексів у форматі build-to-suit (проєктування та будівництво об’єкта під замовника).