“Інтерпайп” оголосив про підвищення зарплати працівникам з 1 березня 

Share

Українська промислова компанія “Інтерпайп” з 1 березня 2024-го оголошує про підвищення зарплати для всіх категорій працівників. В середньому оклади зростуть на 20%.

Про це повідомила пресслужба компанії.

Як зазначається, підвищення стосуватиметься персоналу робітничих спеціальностей на заводах у Дніпрі, Нікополі та Новомосковську.

Окрім того, буде підвищено оклади лінійних керівників на виробництві, а також інженерів, фахівців та керівників українського офісу компанії. Збільшення окладів буде диференційованим.

Як наголосив генеральний директор компанії Андрій Коротков, “Інтерпайп” попри численні виклики, пов’язані з обстрілами, проблемами з логістикою на україно-європейських кордонах та у Червоному морі, а також нестабільним водопостачанням у Нікополі продовжує працювати, залишаючись одним із небагатьох стабільних великих бізнесів в прифронтовому регіоні.

“Сьогодні стабільно працююче виробництво – це сплата податків до бюджетів всіх рівнів, збереження тисяч робочих місць та підтримка наших захисників у ЗСУ. Задля підтримки співробітників компанія ухвалила рішення підвищити оклади з 1 березня цього року”, – зазначив Коротков.

Як повідомлялося раніше, востаннє “Інтерпайп” підвищував заробітну плату минулого року. З 1 березня 2023 року зарплата виробничого персоналу зросла в середньому на 15%.