Інтерпайп підвищить зарплати працівникам з 1 березня

Share

Інтерпайп оголосив про підвищення з 1 березня зарплат для всіх категорій працівників. В середньому оклади виростуть на 15%, зазначила прес-служба компанії.

Зокрема, підвищення стосуватиметься персоналу робітничих спеціальностей заводів у Дніпрі, Нікополі та Новомосковську. Також зростуть оклади лінійних керівників на виробництві, інженерів, фахівців і керівників українського офісу компанії.

«Майже рік ми живемо і працюємо в умовах повномасштабної війни. Із такими труднощами у логістиці та забезпеченні виробництва компанія зіштовхнулася вперше. Проте Інтерпайп доклав максимум зусиль, аби перебудувати роботу. Нам вдалося вберегти позиції на експортних ринках, ми продовжуємо працювати зараз. Працюємо попри артилерійські обстріли, ракетні удари, ліміти на електроенергію. При цьому з перших днів вторгнення компанія надає всебічну підтримку працівникам у лавах ЗСУ; допомагає армії та медикам; допомагає співробітникам, чиє майно постраждало від обстрілів; в повному обсязі сплачує податки та забезпечує виробництво усім необхідним. Наша робота – заслуга кожного працівника Інтерпайп, усіх, хто продовжує виконувати обов’язки на своїх робочих місцях. Задля підтримки працівників та їх родин компанія ухвалила рішення підвищити заробітну плату з 1 березня попри війну. Продовжуємо тримати економічний фронт!», – підкреслив Андрій Коротков, генеральний директор Інтерпайп.

Востаннє компанія підвищувала заробітну плату незадовго до повномасштабного вторгнення – в жовтні 2021 року. У 2021 році зарплата виробничого персоналу зросла в середньому на 20%. У перші дні війни Інтерпайп достроково виплатив зарплату всім працівникам.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom