“Дніпровагонмаш” відвантажив нову партію вагонів у ЄС

Share

«ТАС Дніпровагонмаш» відвантажив нову партію вагонів в Євросоюз у рамках реалізації проєкту «DB2».

Про це повідомила пресслужба компанії.

«Цього разу спільна робота «ТАС Дніпровагонмаш» і TransANT була спрямована на реалізацію проєкту з виготовлення вагонів типу Eamnos. Вагони MultiBOX нової конфігурації, а саме – 33-футові конструкції, мають максимально облегшену масу та підвищену міцність конструкції, що уможливлює розширення номенклатури вантажів для транспортування», – йдеться в повідомленні.

Наголошується, що чотиривісний вагон MultiBOX 33ft – Eamnos призначений для транспортування щебеню, залізної руди, скрапу та сипких вантажів. Конструкція вагона підвищеної міцності дає змогу транспортувати вантажі із високою насипною щільністю.

В компанії зауважують, що особливою перевагою вагона є зменшена база (довжина по буферах становить 11 590 мм) та полегшена конструкція (маса тари 21,5 т), завдяки чому вантажі можуть бути як сипкими і легкими, так і важкими, наприклад відходами металургійного виробництва.

“Окрім того, можливим є перевезення вантажу у палетах із внутрішнім кріпленням. Наявність двох дверей дає змогу зручно виконувати усі навантажувально-розвантажувальні операції”, – відзначили в компанії.