Шмигаль на зустрічі з американським бізнесом озвучив пріоритетні галузі для співробітництва

Share

4 жовтня на зустрічі з делегацією Інституту Маккейна та представниками американського бізнесу обговорили перспективи інвестування й роботи в Україні, повідомив Денис Шмигаль.

"Озвучив ключові напрями, на яких буде зосереджена нова економічна філософія нашої держави: переробна галузь, військово-промисловий комплекс, високі технології, машинобудування, критична сировина, підтримка бізнесу, розвиток державно-приватного партнерства та концесії", – зазначив прем’єр-міністр.

За його словами, обговорили пріоритети швидкого відновлення, де закликав американські компанії долучатися. Також розповів про низку переваг для бізнесу:інвестиційний супровід, індустріальні парки, Дія. City. 

"Крім того, активно співпрацюємо з міжнародними агентствами над покриттям воєнних ризиків. Маємо вже перший кейс страхування Світовим банком приватного інвестора в Україні", – підкреслив прем'єр-міністр.

"Продовжуємо реформувати нашу державу. Розраховуємо на активізацію співпраці між українським та американським бізнесом та реалізацію нових спільних проєктів", – зазначив Д.Шмигаль.