IT-Enterprise в рамках цифровізації процесів Львівської міськради створює E-архів

Share

Команда IT-Enterprise продовжує цифровізацію процесів Львівської міськради і наразі працює над створенням e-архів, розповів заступник директора з управління проєктами ЛКП «Міський центр інформаційних технологій» Львівської міської ради Дмитро Довбета.

Зокрема, завдяки навігації, запроваджений е-модуль дозволить не тільки швидше знаходити документи в фізичному вимірі (офлайн), але і ознайомлюватись попередньо з їх вмістом.

Це значно прискорить процеси. Важливо також, що фахівці IT-Enterprise запропонували модуль зі зручним та функціональним інтерфейсом, що буде корисно для кінцевого користувача. Наразі розпочався й триває процес оцифрування документів.

В рамках запровадження е-архіву мерія також має на меті впровадити обмін даними із Державним архівом.

Крім того, фахівці IT-Enterprise запроваджують інтеграцію внутрішніх робочих процесів міської ради з Office 365 на базі хмарних рішень. Процес інтеграції з Office 365 було розпочато вже після повномасштабного вторгнення РФ, що значно підвищило гнучкість і мобільність працівників міської ради, які можуть працювати, навіть з укриттів, підкреслив Довбета.

Для Львівської міської ради також запроваджено кадровий модуль, що є особливо зручно для її HR-служби. Зараз опрацьовується додатковий функціонал цього модулю, зокрема, запровадження автоматизованих показників ефективності. У майбутньому планується автоматизація рекрутингу і супроводження спеціаліста в його кар’єрному зростанні.