Кабмін передав Фонду держмайна майно колаборанта Сальдо

Share

Кабінет міністрів передав майнові активи херсонського колаборанта Володимира Сальдо та його родини в управління Фонду державного майна України

Підстава – рішення Вищого антикорупційний суду та його Апеляційної палати про вилучення майна на користь держави, передає прес-служба фонду.

До вилученого майна входять три земельні ділянки; готель площею 3279,9 кв. м у Херсоні; апартаменти площею 304,2 кв. м у Ялті; два паркомісця в Ореанді (Ялта); триповерхова будівля в Херсоні з загальною площею 2143,3 кв. м; будинок на 236,7 кв. м у Херсоні; три квартири в містах Ореанда, Одеса та Херсон; автомобіль Volvo XC90 2020 року випуску; акції ПрАТ «Каштан» (99,86%), ПрАТ «Дельта Сервіс» (30%) та ТОВ «Бебко-Авто» (55,56%); частка в ТОВ «Конка» – 40%.

«Зараз Фонд державного майна України здійснює всі необхідні процедури для державної реєстрації прав власності на зазначені активи. Після завершення цього етапу буде розглянуто питання щодо приватизації або передачі в оренду зазначеного майна», – сказано в повідомленні.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom