Ужгородський майданчик Сентравіс виготовив з моменту запуску 176 тонн труб

Share

Компанія «Сентравіс», що спеціалізується на виробництві безшовних нержавіючих труб, повідомила, що за підсумками майже шести місяців роботи нового виробництва в Ужгороді було випущено близько 176 тонн інструментальних труб для автомобілів.

Це понад 900 тис метрів труб такого типу. В середньому на один автомобіль потрібно 1-2 метри безшовної нержавіючої труби, тож виготовленого об’єму достатньо для комплектації близько 450-600 тис автомобілів.

«Ми вийшли на стабільний об’єм виробництва понад 30 тонн або 150 тис метрів труб щомісяця і поступово нарощуємо оберти. Наступна мета – 60 тонн або 300 тис метрів труб. Наразі вся наша команда працює над тим, щоб Ужгород став одним зі світових центрів виробництва інструментальних труб», – розповів керівник підприємства «Сентравіс» в Ужгороді Сергій Шадський.

Нещодавно на виробництві в Ужгороді був встановлений ще один прокатний стан. Загальна сума інвестицій у нову локацію склала понад 50 млн грн.

Основне виробництво компанії зосереджено у Нікополі, який регулярно зазнає обстрілів з боку російських військ. Попри це компанія зберігає високий об’єм виробництва у цьому місті. 

Загальний обсяг виробництва компанії у січні-червні 2023 року склав 6,73 тис тонн безшовних нержавіючих труб, що на 5,9% більше за аналогічний період минулого року. 

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom