Сентравіс планує подвоїти виробництво труб на ужгородській філії до кінця року

Share

Український виробник нержавіючих труб Сентравіс вийшов на щомісячне виробництво близько 30 тонн або 150 тис. метрів інструментальних труб для автомобільної промисловості на промисловому майданчику в Ужгороді. Планується, що до кінця року цей обсяг зросте вдвічі – до 60 тонн або близько 255 тис. метрів продукції, повідомила пресслужба компанії.

Філію на Закарпатті відкрили в лютому в рамках релокації частини потужностей із Нікополя у Дніпропетровській області. Водночас підприємство у Нікополі також продовжує роботу, зокрема, постачаючи заготовку в Ужгород.

«Ми рухаємося за графіком. Встановили ще один прокатний стан. Це дало змогу укомплектувати обладнанням для цілісного процесу виробництва інструментальної холоднодеформованої труби», – повідомив керівник підприємства Сентравіс в Ужгороді Сергій Шадський. 

Збільшення обсягів виробництва дозволить підприємству забезпечити потребу в комплектації близько 100 тис авто в місяць, оскільки в середньому на один автомобіль потрібно 1-2 метри безшовної нержавіючої труби. 

До кінця року Сентравіс планує нові інвестиції у цю локацію. 

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom