Інтерпайп спростував інформацію про роботу на ринку Росії

Share

Українська промислова компанія Інтерпайп назвала неправдивою інформацію, поширену у ЗМІ, щодо співпраці із Російською Федерацією.

«Патріотична позиція Інтерпайп завжди була подразником для рф. Ще у 2019 році російська федерація запровадила ембарго на продукцію компанії та внесла її керівництво до санкційних списків. Інтерпайп ні за яких умов та у жодному форматі не працює на ринку рф. Серія публікацій в ангажованих та недобросовісних ЗМІ на цю тему є недостовірною та ініційована недоброчесними конкурентами з метою завдання шкоди діловій репутації компанії, як провідного національного виробника сталевих труб та залізничної продукції», – йдеться у заяві компанії.

Інтерпайп нагадав, що із початку повномасштабної агресії РФ забезпечує роботу своїх підприємств, хоча заводи компанії, особливо у Нікополі, працюють в умовах постійних артилерійських обстрілів з боку російських військ. Компанія також стабільно виплачує заробітну плату всім співробітникам та надає системну допомогу ЗСУ, медикам та цивільним. Майже 1 тис. працівників компанії служить у лавах ЗСУ та Територіальної Оборони.

«Наразі продукція ІНТЕРПАЙП експортується на світові ринки Євросоюзу, США, країн Близького сходу. Наша компанія є постачальником продукції світовим лідерам нафтогазової галузі та машинобудування: ThyssenKrupp, Liebherr, ADNOC, Qatar Petroleum, Alstom, Siemens, VTG, Deutsche Bahn, тощо. ІНТЕРПАЙП є багаторічним надійним партнером нафтогазової галузі України», – додали в компанії.