Метінвест запровадив додаткову премію для виробничого персоналу вперше після російського вторгнення

Share

Група Метінвест планує виплачувати додаткову премію співробітникам виробничих і ремонтних підприємств в Україні, починаючи з 1 червня. Розмір премії може сягати 25% від окладу і більше — залежно від виконання колективом підприємств встановлених перед ними командних завдань, повідомила прес-служба групи.

Премією будуть відзначатися колективи підприємств загалом за ефективну командну роботу й досягнення високих результатів. Умови надання додаткової премії будуть відрізнятися залежно від сфери діяльності підприємств, вони вже доведені до колективів. Першу командну премію працівники виробничих та ремонтних підприємств, які досягнуть визначених для них показників, зможуть отримати вже наприкінці липня.

Такий підхід до оплати праці дасть змогу в умовах воєнних викликів підвищити ефективність виробництва підприємств, залучити якомога більше працівників до забезпечення їх стабільної роботи, а співробітникам — значно підвищити рівень свого доходу завдяки командній роботі. Кожен працівник своїми діями, навичками та експертизою зможе бути точкою опори не тільки для себе, але й для компанії, свого міста та всієї України.

«Для Метінвесту співробітники компанії завжди залишаються на першому місці. Ми розуміємо, наскільки важливо підтримати працівників та їхні родини під час війни. І ми вдячні кожному за працю та самовідданість. Упевнена, що командна робота й націленість на спільний результат допоможе всім нам гідно пройти цей надскладний період», — зазначила директорка зі сталого розвитку та взаємодії з персоналом Групи Метінвест Тетяна Петрук.

Нагадаємо, від початку повномасштабної війни Метінвест спрямував на допомогу державі та її громадянам 3,7 млрд грн, з яких більш як 2 млрд грн — на потреби армії в межах мілітарної ініціативи Сталевий Фронт Ріната Ахметова. 

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom