«Сентравіс» продовжує роботу, вживає заходів для забезпечення виробництва водою

Share

Компанія з виробництва нержавіючих труб «Сентравіс», частина потужностей якої розташована у Нікополі, продовжує роботу в штатному режимі після підриву росіянами Каховської ГЕС, повідомив у коментарі UAprom директор з виробництва Андрій Красюк.

«Хоча рівень води в Каховському водосховищі знижується, ми вживаємо всіх необхідних заходів для забезпечення підприємства водою. Для нас це ще один виклик після регулярних обстрілів міста, проблем з електропостачанням взимку, але команда готова адаптуватися і до цих змін», – зазначив він.

За його словами, вода Каховського водосховища постійно використовується в технологічному процесі цехів «Сентравіс» для охолодження печей та станів, промивки труби. Крім того, всі поверхневі водойми у регіоні фактично пов’язані з рівнем води Каховського водосховища. Однак всі наслідки підриву Каховської ГЕС будуть відомі пізніше.

Водночас державна та місцева влада не втрачають час і вже планує низку заходів для відновлення водосховища та будівництва водогонів, зокрема, в Нікополь, додали в компанії.

Директор із продажів «Сентравіс» Артем Атанасов у своєму листі клієнтам від 9 червня повідомляв, що виробництво компанії працює на повну потужність, забезпечуючи безперебійну роботу гарячого та холодного цехів у Нікополі та виробничого майданчика в Ужгороді. 

Нагадаємо, нещодавно керівництво ужгородської філії "Сентравіс" повідомило про плани подвоїти виробництво труб на цьому майданчику до кінця року.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom