ФДМУ виставить на оренду нерухомість, що розташована на території порту Рені

Share

Фонд держмайна планує провести 2 та 6 червня 2023 року три орендні аукціони на об'єкти нерухомості, що розташовані на території Ренійського морського торгівельного порту та підходять для складської діяльності і виробництва

Про це повідомляє Фонд державного майна.

Першою виставляється виробнича будівля нафтової дільниці, площею 115,8 кв. м. Стартова вартість оренди складає 1,8 тис. грн, гарантійний внесок – 15,5 тис. грн. Нерухомість розташовано на території вантажного термінала за адресою: Одеська обл., м. Рені, вул. Дунайська, 188. Аукціон відбудеться 2 червня, прийом заявок на участь до 20:00 години 1 червня 2023 року. 

Також 6 червня у державній електронній торговій системі Прозорро.Продажі відбудуться орендні аукціони двох складів у Ренійському порту. Прийом заяв на участь в аукціонах триватиме до 20:00 години 5 червня 2023 року.

Перший склад площею 2194,3 кв. м розташований на території 1-го вантажного району у корпусі «Д» порту. Вартість активу складає 39,7 тис. грн, гарантійний внесок для участі в аукціоні – 79,4 тис. грн.

Другий склад площею 1450 м розташовано у корпусі «Є» на території 1-го вантажного району порту. Цей актив пропонується зі стартовою вартістю оренди у 27,2 тис. грн, вартість гарантійного внеску для участі в аукціоні складає 54 тис. грн.

Всі запропоновані активи Ренійського морського торгівельного порту перебувають у задовільному стані та підключені до всіх необхідних комунікацій для господарської діяльності та можуть бути використані за будь-яким цільовим призначенням.

Термін оренди активів встановлений на період воєнного стану та 1 рік після його припинення чи скасування.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom