УЗ заборонила перевезення зернових до Угорщини

Share

АТ «Укрзалізниця» запровадило дві конвенційні заборони на перевезення широкого переліку агропродукції у бік угорської залізниці

Обмеження запроваджені на перевезення яловичини, свинини, баранини та козлятини, м'яса та субпродуктів свійської птиці у свіжому чи мороженому виді для всіх видів м'яса, передає «Інтерфакс-Україна».

Крім того, заборона поширюється на яйця птахів, мед, овочі, пшеницю та меслін, жито, ячмінь та кукурудзу, гречку, просо, злаки, борошно, насіння ріпаку та соняшнику.

У списку забороненої до перевезення продукції – олія соняшникова, сфалорова, бавовняна та їхні фракції, олія рапсова або гірчична, а також цукор, хліб, борошняні та кондитерські вироби, вина виноградні натуральні, вафельні пластини, хмари, порожні капсули та рисовий папір.

Заборона на адресу найбільшого перевізника Угорщини Rail Cargo Hungaria Zrt запроваджується з 20 квітня до скасування; на адресу перевізника MMV Magyar Maganvasut Zrt – з 20 квітня до 30 червня. В обох конвенційних заборонах зазначено, що на адресу перевізників заборонено приймати зазначені вантажі до перевезення, але не до транзиту.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom