В Україні після повномасштабного вторгнення РФ пошкоджені понад 700 об’єктів критичної інфраструктури

Share

Саном на зараз з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україні зруйновані понад 35 тисяч об’єктів внаслідок атак ворога, у тому числі понад 700 об’єктів критичної інфраструктури

Про це в етері національного телемарафону заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін, передає прес-служба МВС.

«По Україні зруйновані понад 35 тисяч об’єктів внаслідок російських атак. Із майже 30 тисяч зафіксованих обстрілів з моменту вторгнення уражені 702 об’єкти критичної інфраструктури. Йдеться про газогони, електропідстанції, мости», – сказав Єнін.

Оператор ГТС України 28 грудня повідомив, що внаслідок пошкодження магістрального газогону в Харківській області знижений тиск газу в газотранспортній мережі Донеччини, що вплинуло на обсяги його транспортування до об'єктів інфраструктури регіону.

«Ремонтні бригади одразу виїхали на місце інциденту для аналізу пошкоджень, а також планування та проведення відновлювальних робіт», – сказано в повідомленні.

Нині Донеччина залишається одним з найбільш складних регіонів України з великою кількістю пошкоджень критичної інфраструктури внаслідок постійних обстрілів Росією, зазначили в ОГТСУ.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom