“Укрнафта” отримає від німецької Oil Dynamics 200 насосів для інтенсифікації видобутку

Share

ПАТ «Укрнафта» підписала рамкову угоду з німецькою компанією Oil Dynamics про постачання 200 сучасних насосів для інтенсифікації видобутку нафти та газу.

Про це повідомляє пресслужба товариства. 

Підкреслено, що йдеться про постачання електричних насосних систем, які дозволяють ефективно видобувати нафту, станції керування та програмне забезпечення, що підвищує життєвий цикл таких систем за допомогою безперервного віддаленого моніторингу.

«Обладнання Oil Dynamics розроблене та виготовлене в Німеччині у рамках концепції «Індустрія 4.0» та відповідає стандартам АРІ. Укладена угода передбачає можливість співпраці впродовж найближчих п'яти років – до 2028-го», – зазначив директор ПАТ «Укрнафта» Сергій Корецький.

Відповідно до першого замовлення компанія очікує поставку 200 установок електровідцентрових насосів чотирма партіями по 50 штук, починаючи з грудня 2023 року.

“Таким чином, «Укрнафта» втілюватиме в життя проєкт цифровізації свердловин в межах концепції цифрового родовища (Digital Field), за якою працюють провідні компанії видобувної галузі”, – зауважили в компанії.