Український бізнес активно впроваджує рішення для збереження баз даних та підвищення ефективності роботи обладнання – керівник IT-Enterprise

Share

Бізнес в Україні продовжує цифровізацію попри складні обставини. Підприємства активно впроваджуються рішення для збереження баз даних, підвищення ефективності навантаження обладнання, контролю виробничих процесів тощо, зазначив Олег Щербатенко, засновник і СЕО IT-Enterprise на щорічному онлайн-форумі Digital Transformation Core – 2023.

«Кейси компаній і організацій, з якими ми співпрацюємо свідчать про велику життєву силу бізнесу в Україні і розуміння важливості інновацій у кризовий період», – відзначив Щербатенко.

Загалом, за даними IT-Enterprise з початку повномасштабної війни компанії, які працюють в Україні, активно впроваджують інструменти Industry 4.0. Найбільш затребуваними у цей період були:

  • інструменти для управління і моделювання процесами в режимі онлайн (Digital Twin);
  • зі збереження досвіду компанії та заміні кваліфікованих фахівців (AI);
  • з отримання оперативної інформації про стан обладнання (IIoT);
  • з управління виробництвом і логістикою (Smart Factory & Smart Logistics);
  • з заміни кваліфікованого персоналу, який може бути недоступний (Predictive Maintenance).

На форумі IT-Enterprise презентувала оновлення своїх продуктів, серед яких MASTER:бухгалтерія (аналог 1С), Signy (цифровий підпис), SmartTender (майданчик для електронних торгів) і т.д.

IT-Enterprise з початку повномасштабної війни бере участь у проектах, які  спрямовані на підтримку економіки та критичної інфраструктури у ситуації військового часу.

Раніше в інтерв’ю UAprom Олег Щербатенко давав експертну оцінку ситуації з впровадженням інновацій під час повномасштабної війни.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom