АМКР змінив директора з логістики

Share

Директором з логістики «АрселорМіттал Кривий Ріг» призначений Андрій Мягков, повідомила прес-служба компанії. Він працюватиме у підпорядкуванні у Йожефа Ксапо, технічного директора підприємства. Діана Мєдвєдь, раніше – директор з логістики, кілька місяців тому покинула АМКР.

Мягков відповідатиме за розвиток нових логістичних шляхів та ланцюжка постачань, а також за переговори з клієнтами, постачальниками та транспортними компаніями. «У зоні відповідальності Андрія Мягкова також активна співпраця з урядом України та «Укрзалізницею» для забезпечення постачання критичної сировини через західний кордон і відвантаження продукції підприємства», – додали в компанії.

Як зазначили в АМКР, Андрій Мягков обіймав керівні посади в компаніях «ВЕТЕК» (УкраїнаЧехія), «Рабен – Україна», «GEFCO – Україна», «УВК Україна» (Київ), «Логистик Плюс». Здобув вищу освіту у Краматорському економічному інституті за спеціальністю економіка підприємства. Має диплом магістра міжнародного бізнес-адміністрування, Берлінський університет ім. Штайнбайса (Німеччина).