УЗ завершила впровадження єдиного цифрового вікна для роботи клієнтів

Share

АТ “Укрзалізниця” завершила впровадження єдиного цифрового вікна для роботи клієнтів з вантажних перевезень «е.Портал УЗ-Карго».

Про це повідомила пресслужба залізничного оператора.

Підкреслюється, що до «е.Портал УЗ-Карго» вже приєдналося близько 2 тисяч замовників послуг та 5 тисяч користувачів.

З 1 червня Укрзалізниця припиняє роботу системи «АС Клієнт УЗ», яка використовувалася вантажовласниками з 2011 року дотепер.

«е.Портал УЗ-Карго» – більш сучасна та зручна альтернатива програмного продукту «АС Клієнт УЗ». Тут користувачі мають доступ до електронних сервісів для організації перевезень вантажів, можуть отримувати інші послуги, пов’язані з ними, а також інформацію про події та зміни», – йдеться в повідомленні.

Також «е.Портал УЗ-Карго» надає можливість проведення спрощеної процедури укладання різних типів договорів, погодження замовлень на перевезення та інші супутні послуги, обміну електронними документами та даними щодо послуг з організації перевезень, у тому числі при вирішенні спірних питань, що виникли у процесі виконання перевезення та проведення розрахунків за них.

Окрім цього, «е.Портал УЗ-Карго» має сучасні засоби захисту інформації від несанкціонованих втручань у роботу системи та інших спроб зламу.

В УЗ відзначили, що при цьому товариство постійно проводить роботу з удосконалення роботи системи, і надалі нові електронні сервіси, пов’язані з вантажними перевезеннями, будуть розміщуватися в системі «е.Портал УЗ-Карго».

“Інші сервіси, зокрема АРМ Вантажовідправника, і робота у власних системах користувачів послуг через сервер модуля узгодження будуть працювати й надалі”, – зауважили в компанії.