УДП надаватиме послугу комплексного перевезення вантажів до річкових портів Європи

Share

ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» створило послугу комплексного перевезення за єдиним тарифом для європейських річкових портів.

Про це повідомила пресслужба підприємства.

Як зазначається, традиційно пароплавство фокусувалось на річкових перевезеннях. Перевалкою, доставкою в порт та іншими складовими, займався власник вантажу.

Підкреслюється, що учасникам ринку, які оперують невеликими обсягами вантажу та не мають відповідної експертизи, іноді простіше віддати перевагу автомобільним перевезенням. Автотранспорт здаються їм більш зручним та зрозумілим.

“Ми повертаємо таких клієнтів на ріку. Замість фрахту з точки завантаження до точки розвантаження починаємо пропонувати комплексну послугу за єдиним тарифом, в яку вже включені всі складові логістичного ланцюга”, – наголосили в УДП.

За словами заступника генерального директора УДП Владислава Белаха, пароплавство має успішний досвід роботи на основі комплексної послуги – підприємство доставляло зернові з автотранспорту в українському порту на велике морське судно в Констанці.

“Цього року розширюємо програму на річкові порти європейських країн: забезпечуємо клієнту як фрахт, та і перевалку різних видів вантажів (зернові, контейнери, метал тощо). Вже досягнуті домовленості з портами Угорщини, працюємо з австрійськими та сербськими колегами, створюємо партнерську стивідорну мережу. Є перші клієнти”, – відзначив Белах.

Він додав, що поки що йдеться по європейську аграрну продукцію, проте тривають консультації щодо інших видів продукції.