Мінекономіки та Mastercard підписали меморандум про співпрацю 

Share

Міністерство економіки та міжнародна технологічна компанія Mastercard підписали меморандум про співпрацю в рамках реалізації політики “Зроблено в Україні”.

Про це повідомила пресслужба міністерства.

Як зазначається, документ підписали перший віцепрем’єр-міністр – міністр економіки Юлія Свириденко, президентка Mastercard у країнах Східної Європи Ясемін Бедір та генеральна директорка Mastercard в Україні та Молдові Інга Андреєва.

“Ми раді поглибити нашу співпрацю з міністерством економіки України задля подальшого розвитку цифрової економіки, впровадження інноваційних рішень та підтримки українських підприємців. Наша співпраця з міністерством передбачає реалізацію широкого кола ініціатив, серед яких і технічна реалізація програми національного кешбеку, над якою ми вже плідно працюємо”, — підкреслила Інга Андреєва.

Згідно з меморандумом передбачена співпраця сторін, зокрема, у сферах:

  • підтримки малого й середнього бізнесу, в тому числі щодо вдосконалення цифрових процесів ведення бізнесу (цифрові рішення для прийому платежів, видачі електронних квитанцій, підвищення обізнаності про інноваційні фінансові тенденції);
  • експертного і технологічного партнерства в реалізації програми національного кешбеку на українські товари в рамках підтримки платформи «Зроблено в Україні»;
  • підтримки комунікаційних кампаній мінекономіки для малих та середніх підприємств з метою підвищення їх конкурентоспроможності.