«Інтерпайп Сталь» однією з перших отримала онлайн-дозвіл на операції з відходами

Share

Електросталеплавильний комплекс «Інтерпайп Сталь» в рамках онлайн-тренінгу Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України  одним з перших в Україні отримав дозвіл на здійснення операцій з оброблення відходів, повідомила пресслужба підприємства. 

Цей дозвіл є необхідною умовою для переходу на нову систему управління відходами в рамках національної реформи, яка є черговим кроком України до членства в Європейському союзі.

Зазначається, що представники підприємства безпосередньо під час тренінгу пройшли весь шлях оформлення дозволу на новій онлайн-платформі «ЕкоСистема», яка була розроблена Міндовкілля. Тож завод на власному прикладі показав, що оформити дозвіл на здійснення операцій з оброблення відходами тепер можна зручно та швидко у цифровому форматі.

“Компанія Інтерпайп продовжує демонструвати лідерство у сфері декарбонізації та інтеграції із екологічними євронормами у металургійній галузі. Не зважаючи на те, що український уряд дав час бізнесу адаптуватися до нових умов роботи в рамках реформи управління відходами, «Інтерпайп Сталь» прийняла рішення зібрати необхідні документи та отримати такий онлайн-дозвіл. Таким чином, ми підтвердили, що завод відповідає встановленим вимогам, має необхідну матеріально-технічну базу та кваліфікований персонал, і його діяльність не завдає шкоди людям та довкіллю”, – зазначив директор з екології та промислової безпеки «Інтерпайп» Владислав Варнавський.