ДП “Антонов” перетворено на АТ

Share

Державне підприємство “Антонов” перетворено на акціонерне товариство, яке й надалі входитиме до структури АТ “Українська оборонна промисловість”.

Про це повідомила пресслужба компанії.

“Офіційно в новий статус “Антонов” переходить сьогодні, 12 квітня 2024 року. Нова повна назва звучатиме як акціонерне товариство “Антонов”, скорочена – АТ “Антонов”. Зміни жодним чином не впливають на форму державної власності – 100% акцій АТ “Антонов” є власністю держави”, – йдеться в повідомленні.

Підкреслюється, що корпоратизація компанії – рішення, яке відкриває перед стратегічним підприємством оборонної галузі нові можливості для розвитку та корпоративного управління, впровадження нових технологій та сучасних стандартів.

Перехід до корпоративної структури забезпечить більш гнучкий та ефективний підхід у всіх робочих процесах та управлінні ресурсами. Це може сприяти залученню додаткових фінансових ресурсів для модернізації та розвитку підприємства.

«Це історичний момент і новий розділ в історії нашого підприємства. Перехід до статусу акціонерного товариства забезпечить нові можливості для нас: залучати інвестиції, розширювати партнерства, оптимізувати управлінські процеси. Ця трансформація дозволить нам більш гнучко реагувати на зміни ринкових умов та потреби наших партнерів», – зазначив в.о. генерального директора ДП «Антонов» Євген Гаврилов.

Своєю чергою команда компанії забезпечить збереження попередніх домовленостей з усіма замовниками та партнерами й надалі дбатиме про інтереси своїх працівників.