Метінвест почав виготовляти мішені для тренувань військових

Share

Спеціалісти криворізьких підприємств Групи Метінвест розпочали виготовлення мішеней для тренувань військових у межах мілітарної ініціативи Сталевий фронт, повідомила пресслужба компанії.

Спеціальне обладнання використовується під час навчань захисників, зокрема, з володіння стрілецькою зброєю.

Натепер фахівці освоїли виробництво мішеней трьох типів – «Гонг», «Поппер» та «Дерево». Вони складаються з міцних каркасів, на які навішується безпосередньо ціль для влучання. Тобто деталі мішеневого обладнання за необхідності можна заміняти – встановлюючи на каркаси нові комплектуючі.

Наразі на запит військових підприємства Метінвесту в Кривому Розі виготовили й передали близько 30 моделей мішеней. Попередньо усі вони пройшли вдале тестування на полігонах.

У межах проекту Сталевий Фронт Ріната Ахметова Метінвест реалізує цілу низку ініціатив, спрямованих на покращення військової підготовки української армії. Компанія стала партнером будівництва Центру протимінної діяльності на Чернігівщині, який забезпечить підготовку понад 3000 саперів. Також у співпраці з благодійним фондом PULSE Метінвест розвиває тактичну медицину в Україні. На організацію навчання військовослужбовців у зоні бойових дій виділено понад 13 млн грн.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom