Асоціація транспорту Польщі може представити пропозиції щодо розблокування кордону вже цього тижня

Share

Асоціація транспорту і логістики Польщі може представити пропозиції щодо вирішення проблем, які є причиною блокування українсько-польського кордону вже на цьому тижні – найімовірніше 28 листопада. 

Про це повідомив президент асоціації Мацей Вронський, передає RMF FM.

“Ми з розумінням і доброзичливістю ставимося до людей, які почали акцію протесту. Ми знаємо, що проблема існує, і не можемо замітати її під килим. Можна обговорювати, чи час і форма протесту є оптимальними”, – зазначив Вронський.

Він нагадав, що наразі у Польщі після парламентских виборів пішов у відставку уряд, проте він продовжує функціонувати, наразі формується новий. 

“Хто є адресатом цього протесту? Ті, хто блокує кордон, повинні чекати, поки знайдеться хтось, хто не тільки їх вислухає, але й матиме владу вирішити проблеми”, – пояснив президент Асоціації. 

При цьому Вронський  додав, щодо “продовження акції протесту, то рішення ухвалює виключно протестний комітет. 

"Я розумію причини, але форма і час протесту – не найкраще рішення протестуючих перевізників. В першу чергу через відсутність уповноваженого та мотивованого партнера з боку адміністрації. Було б дивно, якби ті, хто йде, хотіли залишити чисте поле для своїх наступників – суперечку, яка вирішена", – зазначив він.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom