Сентравіс збільшив виробництво труб на 12% з початку року

Share

У січні-вересні 2023 року компанія «Сентравіс» виробила 9,4 тис тонн безшовних нержавіючих труб, що на 12% більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, коли виробництво склало 8,37 тис тонн.

«Ми боремося за кожну тонну, оскільки через повномасштабну війну частина потенційних клієнтів досі не хочуть мати справу з українськими виробниками. Буквально щойно повернулися з двох міжнародних виставок – Stainless Steel World в Нідерландах та Adipec 2023 в Об’єднаних Арабських Еміратах. Ключове завдання для наших продавців – переконати, що українська компанія здатна виконувати свою роботу на високому рівні навіть в таких умовах, як зараз», – зазначив генеральний директор компанії Юрій Атанасов.

За його словами, завантаження виробництва наразі складає 65-75% від довоєнного рівня.  Компанія має виробничий майданчик у Нікополі, а з 2023 року – і в Ужгороді.

«Сентравіс» входить в десятку найбільших світових виробників безшовних нержавіючих труб та співпрацює з Benteler Automotive, Buhlmann Group, Webco, тощо.