«Укроборонпром» провів перший конкурсний відбір керівника одного із підприємств

Share

АТ «Українська оборонна промисловість» провело перший з початку повномасштабного вторгнення конкурсний відбір керівника одного із своїх підприємств, повідомила прес-служба компанії

«На першому етапі було розглянуто понад 50 претендентів, лише семеро з яких потрапили у шорт-лист та були допущені до співбесіди», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що практика конкурсного підбору кандидатів на керівні посади була припинена ще на початку повномасштабного вторгнення РФ. Нині відповідно до Антикорупційної стратегії на 2023-2024 рр. її відновили на засадах прозорості, колегіальності ухвалення рішень і запобігання корупції у кадрових питаннях.

Кандидати мали викласти своє бачення розвитку підприємства, поліпшення бізнес-процесів, виробничої діяльності та іншого, що має сприяти якомога кращому забезпеченню потреб Сил оборони України. Їх оцінювали провідні професіонали УОП за участі голови Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександра Завитневича, представників Мінстратегпрому та Мінекономіки, а також посольств Франції, Великої Британії й Німеччини.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom