Кабмін передав мережу АЗС Glusco в управління «Укрнафті»

Share

Кабінет міністрів визначив «Укрнафту» управителем активів компанії Glusco, повідомив голова правління НАК «Нафтогаз України» Олексій Чернишов у Facebook

«Також КМУ дав завдання врегулювати питання відшкодування витрат понесених ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» (U.GO), яка займалася перезапуском заарештованих комерційних активів Медведчука», – написав Чернишов.

На початку серпня АРМА повідомило про розірвання договорів з «Нафтогаз Ойл Трейдинг» про управління заарештованою мережею АЗС Glusco, яку пов?язують з Віктором Медведчуком, пише «Економічна правда».

Серед причин розірвання договору в АРМА назвали систематичне надання недостовірної інформації про доходи, які управитель отримував від використання автозаправок та нафтобаз.

«Нафтогаз Ойл Трейдинг», яке є дочірньою компанією державної НАК «Нафтогаз України», всі звинувачення зі сторони АРМА відкидає.

Агентство запропонувало Кабінету міністрів передати АЗС колишньої мережі Glusco в управління «Укрнафти» за особливою процедурою.

Чернишов говорив, що «Нафтогаз Ойл Трейдинг» готовий передати арештовані заправки мережі Glusco до «Укрнафти», але за умови, що отримає назад вкладені в АЗС кошти.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom