Інтерпайп розробив для американських нафтовиків нове преміальне з’єднання

Share

Українська промислова компанія Інтерпайп розробила, освоїла та провела випробування нового преміального муфтового з'єднання Intrepid-MT, яке було спеціально розроблене для потреб нафтодобувних компаній США та інших країн Північної Америки, повідомила пресслужба компанії.

Зазначається, що завдяки високій міцності та герметичності Intrepid-MT можна застосовувати у складі обсадних колон при спуску до похило-скерованих та горизонтальних нафтогазових свердловин. З'єднання витримує високе навантаження крутного моменту обертання колони при цементуванні або спуско-підіймальних операціях.

Intrepid-MT сертифіковано на відповідність IV рівню герметичності (Connection Application Level IV) згідно вимог міжнародного стандарту ISO 13679.

«Компанія продовжує розширяти власну лінійку різьбових з'єднань для видобутку нафти та газу. Кілька років тому ми запровадили на ринок напівпреміальне Intrepid-SP, а наразі презентуємо нашим американським клієнтам преміальне Intrepid-MT, тобто заходимо у нові сегменти ринку. Нове з'єднання розроблене з урахуванням особливостей геології Північної Америки та призначене для компаній, які розробляють складніші родовища», – зазначив Олексій Чуєв, технічний директор трубного дивізіону Інтерпайп.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom