Звільнилися двоє членів наглядової ради «Центренерго»

Share

Незалежні члени наглядової ради ПАТ «Центренерго» Євген Горкунов та Андрій Ткаченко написали заяви про звільнення за власним бажанням за чотири дні після призначення

Згідно із повідомленням компанії у системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, їх повноваження припинено з 27 серпня, передає «Інтерфакс-Україна».

Загалом на посаді вони перебували з 10 серпня, а заяви про звільнення написали 14 серпня, у день призначення нового керівника товариства.

Наразі на їхнє місце ніхто не обраний.

Новий склад наглядової ради «Центренерго» був затверджений рішенням загальних зборів акціонерів від 7 серпня.

У якості незалежних членів до наглядової ради державної компанії увійшли Євген Горкунов, Володимир Величко та Андрій Ткаченко. У якості представників держави свої місця у наглядовій раді «Центренерго» зберегли керівник кабінету керівника Офісу президента Андрій Гота та голова комісії з припинення АТ «Завод «Електроважмаш» Віктор Бусько.

Згодом наглядова рада ухвалила рішення про зміну керівника компанії. За пропозицією Фонду державного майна, новим генеральним директором «Центренерго» з 15 серпня призначили екскерівника ПрАТ «Харківенергозбут» Андрія Чуркіна.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom