В українських ЗМІ відновилась медіа-кампанія з дискредитації іміджу Інтерпайпа – заява

Share

«Цього тижня в українських засобах масової інформації відновилася брехлива та замовна недоброчесними конкурентами медійна кампанія з дискредитації іміджу Інтерпайп щодо нібито ведення бізнесу у російській федерації після 24 лютого 2022 року. Інтерпайп цілком та повністю спростовує ці брехливі звинувачення», – заявила українська промислова компанія Інтерпайп . 

Після початку повномасштабного вторгнення Росіі в Україну Інтерпайп прийняв рішення щодо ліквідації торгової компанії в РФ. Зазначається, що персонал торгової компанії було звільнено, лишилися тільки дві особи, які задіяні в ліквідації компанії. «Цей процес розпочався негайно, проте він триває в умовах вкрай недружнього юридичного середовища та навмисно гальмується російськими державними установами», – йдеться у заяві. 

Компанія запевнила, що після 24 лютого 2022 року припинила будь-яку бізнес-діяльність в Російській Федерації та не має відношення до будь-яких рішень та діяльності торгової компанії в РФ. Нагадаємо, що Росія ще у 2018 році запровадила персональні санкції проти керівництва компанії Інтерпайп.