POSCO планує збільшити виробництво сталі до 2030 року до 52 млн т

Share

Південнокорейська сталеливарна компанія POSCO планує до 2030 року збільшити свої глобальні потужності із виплавки сталі до 52 млн т на рік

POSCO також має намір до 2030 року досягти сукупного обсягу продажів у 100 трильйонів вон ($78,7 млрд) та потроїти консолідований операційний прибуток у порівнянні з 2022 роком. Окрім того, компанія зміцнить свою прибутковість за рахунок розширення виробництва листової електротехнічної сталі, передає «ГМК-Центр» із посиланням на SteelMint.

Як довгострокову стратегію POSCO розглядає зміцнення конкурентоспроможності свого сталеливарного бізнесу. Вона націлена на кількісне розширення та покращення якості продукції. Зокрема, POSCO планує збільшити потужності з виробництва сталі на закордонних активах період 2022-2030 роки з 5 млн т/рік до 10 млн т/рік. Це зростання буде зумовлене новими інвестиціями в Індії, Індонезії та Північній Америці.

Компанія також зосередиться на продажу продукції з низьким вмістом викидів. До 2030 року планується виробляти 10 млн т/рік такої сталі, у тому числі за допомогою електродугової печі на заводі у Кван’яні, яка має бути запущена в експлуатацію у 2026 році.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom