«Нафтогаз» оголосив про початок процедури завершення реструктуризації єврооблігацій

Share

НАК «Нафтогаз України» запустив процес офіційного отримання згоди (consent solicitation) інвесторів на реструктуризацію єврооблігацій з термінами погашення у липні  2022 року та у листопаді 2026 року

Це фінальна процедура, необхідна для завершення процесу реструктуризації, повідомив очільник групи Олексій Чернишов на зустрічі з інвесторами 13 липня, передає прес-служба НАК.

«Ми пройшли довгий шлях.  Спочатку досягли домовленостей з інвесторами щодо шляхів реструктуризації єврооблігацій, отримали необхідні урядові та корпоративні погодження, а також виконали попередні домовленості з власниками бондів», – зазначив Чернишов.

Очікується, що всі процедури мають завершитися до кінця липня 2023 року.

У прес-службі нагадали, що 31 травня 2023 року «Нафтогаз» досягнув домовленостей з інвесторами щодо шляхів реструктуризації єврооблігацій з термінами погашення у липні 2022 року та у листопаді 2026 року.

26 червня 2023 року Кабінет міністрів погодив умови реструктуризації єврооблігацій НАК «Нафтогаз України» з термінами погашення у липні 2022 року та у листопаді 2026 року.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom