До опалювального сезону необхідно убезпечити енергетику від російських ракет і дронів, – Шмигаль

Share

На початок опалювального сезону в Україні запланували вийти на показник запасів у 1,8 млн тонн вугілля та 14,7 млрд кубічних метрів газу

Про це йшлося на нараді щодо підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства до осінньо-зимового періоду 2023-2024 рр, передає прес-служба Кабінету міністрів України.

За інформацією Міненерго, усі планові ремонти енергетичних об’єктів ведуться згідно з графіком.

Як зазначили в Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури, нині відновлено вже 435 об’єктів теплопостачання.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заслухав керівників НЕК «Укренерго», НАЕК «Енергоатом» та ПрАТ «Укргідроенерго» щодо стану ремонтних робіт на об’єктах компаній, а також інформацію щодо перебігу робіт із захисту об’єктів енергетики усіх форм власності.

«Забезпечення інженерного захисту на об’єктах енергогенерації та розподілу — завдання так само важливе, як і їхнє відновлення. До опалювального сезону маємо максимально убезпечити нашу енергетику від російських ракет і дронів. Відповідні завдання й доручення вже давно роздані. Тепер це персональна відповідальність, зокрема й керівників енергетичних об’єктів», — наголосив Шмигаль.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom