«Інтерпайп» запровадив диференційоване ціноутворення на види металобрухту згідно норм ЄС

Share

Підприємство «Інтерпайп Втормет», що входить до української промислової компанії «Інтерпайп», запровадило диференційоване ціноутворення на види металобрухту задля формування вітчизняного ринку відповідно до європейських стандартів. Про це повідомив Валентин Макаренко, голова правління «Інтерпайп Втормет».

«Ми вже встановили дельти цін на види брухту з високою металургійною цінністю: вид 500, 510, 2, 4, 510зд). Цей крок спрямований на стимулювання глибокого сортування на етапі первинної заготівлі в кращих практиках європейського ринку і має стати істотною підмогою для заготівельників у складній ситуації, що склалася в нашій країні внаслідок російської агресії», – сказав він під час міжнародної науково-технічної конференції Асоціації «УАВтормет» в п’ятницю в Києві.

За його словами, ще одним кроком на шляху до формування вітчизняного ринку металобрухту відповідно до європейських стандартів стало застосування на головному майданчику підприємства широкоспектрального аналізатора для визначення хімічного складу брухту, що надходить.

«Мета – прийняття рішення про його приймання та можливість його подальшого використання в металургійному виробництві», – підкреслив В.Макаренко.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom