Метінвест надасть допомогу співробітникам, чиї квартири постраждали через російський обстріл Кривого Рогу

Share

Співробітники криворізьких підприємств Метінвесту, чиї оселі опинилися у периметрі ураження ракет чи зазнали пошкоджень через ударну хвилю внаслідок обстрілу 13 червня, в найближчий час отримають фінансову допомогу на відновлення житла, повідомила прес-служба групи.

«Метінвест підтримував своїх співробітників з першого дня повномасштабної війни. Ми змінили формат роботи, забезпечили укриття на підприємствах всім необхідним, навчили співробітників надавати першу домедичну допомогу. Надали робочі місця колегам зі сходу – Маріуполя та Авдіївки. Однак кожен день ворог готує нам нові випробування. Сьогодні, на жаль, маємо влучання ракет, через які було пошкоджені квартири деяких наших співробітників. Кожному з них компанія наддасть допомогу для відновлення житла», – зазначив керівник з персоналу гірничо-видобувних та вугільних активів Групи Метінвест Андрій Щербак.

Станом на зараз відомо, що від масованого авіаудару, який відбувся у Кривому Розі 13 червня обірвалося життя 12 людей, приблизно 40 криворіжців зазнали травм та поранень, стан більшості – важкий. Унаслідок влучень російських ракет пошкодження отримали понад 70 житлових споруд. Серед них – 7 дев'ятиповерхових, 8 чотириповерхових та 55 п'ятиповерхових будинків. 

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom