Країни G7 закликали Україну забезпечити прозорість витрат на відновлення

Share

Країни G7 закликали українську владу посилити боротьбу з корупцією та пришвидшити реформи для залучення іноземних інвестицій та допомоги від партнерів для відновлення України

Про це йдеться у повідомленні Групи послів G7 з підтримки реформ в Україні за підсумками зустрічі з низкою антикорупційних організацій напередодні конференції з відновлення України, передає «Бізнес.Цензор».

«Для максимальної віддачі від фінансування відновлення, прозорість і підзвітність є ключовими. Громадяни, громадські організації та ЗМІ повинні мати доступ до даних про плани відновлення, розподіл коштів та реалізацію, а ЗМІ, ГО та антикорупційні установи повинні мати можливість вивчати використання коштів», – наголошується у повідомленні.

«Уповноважені органи місцевого самоврядування, прозорість і підзвітність фінансування, а також сильні антикорупційні інституції – усі ці елементи будуть необхідні для того, щоб відновлення ???????? проходило якомога швидше та ефективніше. Вони також допоможуть залучити більше міжнародних інвестицій в Україну що стане ключовою темою цьогорічної Конференції з відновлення», – додали представники «Великої сімки».

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom