Внаслідок масованого обстрілу в ніч на 18 травня є влучання в енергооб’єкти

Share

Внаслідок масованого російського обстрілу в ніч на 18 травня є влучання в об’єкти енергетичної інфраструктури, без світла залишилися понад 20 населених пунктів

У ніч на 18 травня російський ворог завдав чергового масованого удару по всій території України, зафіксовані влучання та пошкодження об'єктів енергетичної інфраструктури, повідомляє Міністерство енергетики України.

«Зокрема, через обстріл відключилися повітряні лінії електропередачі на Хмельниччині. В області знеструмлені три населених пункти, без світла залишилися 1,7 тис. споживачів. Також внаслідок останнього масованого обстрілу знеструмлені два населених пункти в Запорізькій області, три населених пункти – в Миколаївській області. У Херсонській області знеструмлені 15 населених пунктів, залишилися без світла майже 12 тисяч споживачів», – сказано в повідомленні.

Крім того, внаслідок попередніх обстрілів без світла залишається частина споживачів у Донецькій, Запорізькій, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях.

«Також цієї ночі відключилася міждержавна лінія електропередачі з Угорщиною. Місце пошкодження виявлене на території Угорщини, проводиться ремонт», – сказано в повідомленні.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom