Україна закликала німецький бізнес приєднатися до відбудови

Share

Пріоритетом відбудови України є енергетика, критична інфраструктура — все те, що дозволить українцям повернутись додому і стабілізувати життя в громадах

У рамках цієї роботи Україні необхідна міжнародна підтримка, зокрема, німецьких партнерів, їх бізнесу та експертів, повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України за результатами зустрічі очільника відомства Олександра Кубракова з федеральним міністром економічного співробітництва і розвитку Німеччини Свеньєю Шульце.

«Зі свого боку ми працюємо над тим, щоб відбудова була максимально прозорою, відкритою та підзвітною. Саме тому особливу увагу приділяємо роботі в рамках Донорської координаційної платформи, де кожен донор буде чітко розуміти, які потреби відбудови в Україні і як ефективно використовуються їх кошти для забезпечення цих потреб», — заявив Кубраков.

Сторони погодились, що для успіху відбудови безальтернативною є участь бізнесу, який має позитивний досвід реалізації інфраструктурних проектів, а уряди обох країн підтримають підприємців у розвитку міжнародного співробітництва.

Кубраков запросив компанії Німеччини приєднатись до відбудови інфраструктури.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom