В Україні перевірять дев’ять обленерго через недотримання графіків відключень

Share

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, перевірить 9 операторів систем розподілу за зверненнями споживачів щодо недотримання графіків відключень

Рішення регулятор ухвалив 27 грудня. Підставою для перевірок стали обґрунтовані звернення побутових споживачів про недотримання операторами систем розподілу графіків відключень від електропостачання, передає «Укренерго» із посиланням на НКРЕКП.

Зокрема, НКРЕКП планує перевірити АТ «Вінницяобленерго», ПРАТ «Закарпаттяобленерго», ВАТ «Тернопільобленерго», АТ «Хмельницькобленерго», ПРАТ «Львівобленерго», «ДТЕК Одеські електромережі», ПРАТ «ДТЕК Київські електромережі», ПРАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» та АТ «Полтаваобленерго».

Так, до НКРЕКП надходять численні звернення споживачів електричної енергії щодо нерівномірного розподілу обленерго участі споживачів у заходах з розвантаження енергосистеми (графіках відключення) та неповідомлення споживачів про перерви в електропостачанні.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom