Каметсталь розпочала капремонт ДП №12

Share

Металургійний комбінат Каметсталь Групи Метінвест розпочав плановий капітальний ремонт доменної печі №12, повідомляє прес-служба компанії.

Наразі підприємство працює двома домнами – № 1М та № 9. Також із максимальною потужністю працюють агломераційний, конвертерний, прокатний цехи. Коксохімічний майданчик стабільно виробляє продукцію.

4 травня підприємство повідомляло про початок ремонтних робіт у доменному цеху, звертаючи увагу місцевих жителів на можливе підвищення шумового фону.

За даними джерел «Інтерфакс-Україна», капремонт агрегату буде довготривалим, однак конкретні строки його завершення невідомі.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom

«Ми забезпечені замовленнями, є проблеми із логістикою, але ми їх вирішуємо. Плануємо провести капремонт одного з агрегатів – сьогодні планово зупинятимемо. Планували ще у квітні, але вирішили випустити більше продукції», – сказав директор Каметсталі Дмитро Липпа в коментарі «Україна 24».

Під час візиту на підприємство гендиректор Групи Юрій Риженков запевнив у готовності й надалі інвестувати у розвиток підприємства та оновлення обладнання: «попереду відновлення нашої країни. Нам буде потрібно відбудовувати інфраструктуру України – мости, дороги, будівлі. Для всього цього дуже потрібен метал. І ось як раз у цьому роль Каметсталі просто неможливо переоцінити».