Туреччина братиме участь в інфраструктурній відбудові України

Share

Україна та Туреччина підписали Меморандум про взаєморозуміння щодо відбудови інфраструктури, який передбачає участь турецької сторони у відновленні України

Про це повідомляє Міністерство інфраструктури. Документ підписали 18 серпня у Львові  міністр інфраструктури України Олександр Кубраков та міністр торгівлі Турецької Республіки Мехмет Муш.

 «Сприяє цьому і великий досвід участі турецького бізнесу у будівництві доріг та мостів, зокрема це стосується наших мегапроєктів – Запорізького та Кременчуцького мостів. Ми знаємо турецький бізнес як надійного партнера, тому розраховуємо, що уже зовсім скоро вийдемо на конкретні практичні результати спільної відбудови. Вже найближчим часом буде створена спільна робоча група щодо питань відбудови, де будемо опрацьовувати механізми залучення турецьких інвестицій, а також розвивати конкретні проєкти для співпраці», – сказав Кубраков.

Передбачається, що турецькі бізнес та державні структури зможуть розвивати конкретні проєкти відбудови, а також надавати консультаційну та технічну допомогу.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom