Шмигаль запропонував USAID долучитися до грантової підтримки українців

Share

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль запропонував USAID долучитися до грантової підтримки українців, які хочуть розпочати власну справу, передає прес-служба уряду

У розмові з Адміністратором Агентства США з міжнародного розвитку Самантою Пауер Шмигаль обговорив активізацію співпраці між урядом та USAID. Прем’єр-міністр подякував агентству за виділення разом зі Світовим банком $1,7 млрд прямої бюджетної підтримки цього тижня.

«Попри активні бойові дії, економіка України продовжує працювати. Уряд, у свою чергу, розробив програми безповоротної грантової підтримки малого та середнього бізнесу. Це важливо для українців, які хочуть працювати тут, вдома. Маємо намір підтримувати підприємництво та створювати робочі місця», — зазначив глава уряду.

Прем’єр-міністр запропонував USAID розширити програми підтримки малого бізнесу в Україні та долучитись до грантової підтримки українців, які хочуть розпочати власну справу.

Шмигаль і Пауер також порушили питання збільшення можливостей в Україні для зберігання зернових, будівництва мобільних сховищ, а також план відновлення України.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom