Метінвест відкрив 4 тисячі вакансій для переселенців з Маріуполя

Share

Метінвест працевлаштовує жителів Маріуполя, яким довелося тікати від російських військ, на своїх підприємствах, що розташовані на контрольованій території України. Як повідомила компанія, наразі вже сформовано близько 4 тисяч вакансій.

«У квітні вже отримали нову роботу 150 людей, стільки ж зараз знаходяться у процесі оформлення документів на працевлаштування. 42 людини спрямовані на перенавчання на робочому місці. Загалом для металургів та ремонтників Група Метінвест вже відкрила 3000 тисячі вакансій, ще близько 1000  робочих місць – у партнерів компанії», – йдеться у повідомленні.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom

Працівникам маріупольських підприємств Метінвесту, зокрема ММКІ та Азовсталі, пропонують розглянути вакансії у Запоріжжі, Кам’янському, Кривому Розі та Покровську.

Найбільше затребувані спеціальності: слюсар-ремонтник, електромонтер, спеціалісти токарної групи, машиніст крана металургійного виробництва, машиніст тепловозу, майстри та інженери-технологи.

Метінвест також прийняв рішення про матеріальну підтримку співробітників, які перейшли на роботу в межах компанії – їм одноразово виплачується по 10 тисяч гривень на облаштування побуту на новому місці. 2/3 окладу отримують всі співробітники, котрі знаходяться у містах присутності та проходять регулярну реєстрацію в Центрах кар’єри Метінвест.

Аби отримати нову роботу співробітники компанії, які виїхали з Маріуполя мають зателефонувати на гарячу лінію компанії (0800605000) та повідомити свої дані. Після цього приїхати у ЦКМ міста, яке обрали для подальшого життя та роботи і менеджери запропонують всі існуючі вакансії, як на підприємствах компанії, так і у партнерів.