Укроборонпром створить спільне підприємство з Amentum Services

Share

Акціонерне товариство «Українська оборонна промисловість» підписало Меморандум про наміри створити спільне підприємство з Amentum Services, Inc (США) – однією з провідних компаній у сфері глобального проєктування, управління проєктами та інтеграції рішень.

Про це повідомила пресслужба Укроборонпрому.

Зазначається, що йдеться про потенційну співпрацю щодо відновлення та технічного обслуговування бронетехніки американського виробництва.

“Раніше представники Amentum Services, Inc відвідали підприємства Укроборонпрому, оцінили їх наявні можливості, технічну базу та потенціал. Вітчизняні зброярі чекають від нових партнерів допомоги з отриманням технічної документації, обладнання та запчастин, які стануть в пригоді під час ремонту та техобслуговування бойових броньованих машин виробництва США”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв раніше UAprom, у рамках партнерства АТ «Українська оборонна промисловість» і світового оборонного гіганта Rheinmetall в Україні розпочав роботу перший цех з ремонту і виробництва бронетехніки в рамках створеного спільного підприємства.