УЗ відкриє вантажні хаби для бізнесу по всій Україні

Share

АТ «Укрзалізниця» запропонує бізнесу вантажні хаби по всій території країни

Проєкт першого такого хаба презентували у Вінниці під час зустрічі з представниками «Вінницького бізнес клубу», передає прес-служба залізничної компанії.

«На залізничній станції Вінниця маємо потужний вантажний двір, який зараз переходить на баланс інтермодального оператора «Укрзалізниці» ЦТС «Ліски». Це перспективний майданчик, де можна організувати обробку вантажів різної номенклатури. Зокрема, їх зберігання, перевантаження з автотранспорту на залізничний та навпаки. Але бізнес має сам визначитися, які вантажі будуть у пріоритеті», — повідомив заступник директора департаменту комерційної роботи АТ «Укрзалізниця» Валерій Ткачов.

Крім того, зазначений вантажний хаб у Вінниці розташований поруч з підприємствами різних галузей промисловості.

Надалі аналогічні потужності бізнесу будуть презентовані і в інших регіонах країни.

«Ми продовжуємо вдосконалювати нашу вертикаль вантажних перевезень та пропонувати бізнесу нові послуги та можливості. Маємо надію, що створення цих хабів сприятиме розвитку середнього бізнесу в регіонах нашої країни. Крім того, «Укрзалізниця» вже найближчим часом планує надавати повний перелік транспортних послуг вантажовласникам», — резюмував член правління АТ «Укрзалізниця» Вячеслав Єрьомін.

У прес-службі нагадали, що «Укрзалізниця» працює над удосконаленням вантажної вертикалі та виділенням бізнес-одиниць:

  • «УЗ Карго» — вертикаль вантажних перевезень з низкою операторів, що працюють за найвищими світовими стандартами;
  • ЦТС «Ліски» — інтермодальний оператор Укрзалізниці, лідер у сфері організації залізничних та інтермодальних перевезень транзитних та експортно-імпортних вантажів у контейнерах;
  • «Термінальний оператор» надаватиме послуги обробки вантажів у 21 регіональному підрозділі;
  • «Карго Польща» — повноцінний оператор на європейському ринку, що сполучатиме своєю роботою перевезення Україною та європейськими країнами, оперуючи рухомим складом колії 1435 і 1520, повністю забезпечуючи логістичний процес.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom