«Каметсталь» відновив постачання доменних шлаків споживачамв ЄС та Україні

Share

Комбінат «Каметсталь» відновив постачання доменного гранульованого шлаку вітчизняним та європейським споживачам. Протягом місяця загалом планується відвантажити понад 250 вагонів продукту, повідомила прес-служба підприємства.

«Цей продукт доменного виробництва Каметсталі багато років користується попитом у закордонних споживачів. Із початком воєнних дій, попри складну ситуацію з логістикою, підприємство працює над тим, щоб налагодити стабільний процес його продажу. Цього року після труднощів, пов’язаних із зимовими енергетичними обмеженнями, комбінат відновив постачання», – зазначили на підприємстві.

Зазначається, що у березні до країн Європи відвантажать майже 10,5 тис тонн граншлаку. На адресу українських споживачів цього місяця буде відвантажено 100 вагонів.

Гранульований шлак застосовується, зокрема, як заповнювач для цементних і асфальтових бетонів, мінеральної вати, у гідротехнічному, сільськогосподарському, дорожньому будівництві, при будівництві промислових, громадських і житлових будівель тощо.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom