Зеленський ознайомився із відновленням інфраструктури у Херсонській області

Share

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Херсонської області ознайомився з перебігом відновлення інфраструктурних та енергетичних об'єктів, зруйнованих унаслідок повномасштабної агресії Росії.

За інформацією прес-служби президента, він відвідав село Посад-Покровське, де пошкоджено велику кількість будинків, а також об’єкти соціальної інфраструктури. Місцеві жителі наголосили на важливості відновлення житла та електропостачання.

«Намагатимемося відбудувати до зими. Наше пріоритетне завдання – електрика. Питну воду даватимуть за графіком. Зараз почнуть працювати над планом. Думаю, що все буде добре», – сказав голова держави.

Зеленський також відвідав один із енергетичних об'єктів області та ознайомився із ситуацією щодо забезпечення електроенергією Херсонської області. Йому доповіли про перебіг відновлення електропостачання на деокупованих територіях і ремонт обладнання, зруйнованого внаслідок російських обстрілів.

Крім того, він ознайомився із заходами, що вживаються для протидії російським обстрілам Херсона та інших населених пунктів регіону.

В обласному центрі Зеленський оглянув одне зі стаціонарних укриттів для жителів міста. Президента поінформували про роботи з облаштування мобільних і стаціонарних укриттів у Херсонській області.