Уряд планує повернутися до питання підвищення тарифів після опалювального сезону

Share

Кабінет міністрів розглядає програму, яка дозволить після опалювального сезону повернутися до питання підвищення тарифів на комунальні послуги

Про це в етері національного марафону сказав голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), Костянтин Ущаповський, передає «LIGA.Бізнес».

«Під егідою Кабміну працює робоча група, яка готує відповідні пропозиції для того, щоб стабілізувати ринок», — сказав він.

Голова регулятору зазначив, що підвищення тарифів дозволить збільшити зарплати енергетикам та іншим працівникам критичної інфраструктури, а також проводити аварійні відновлювальні роботи.

«Зараз уряд разом із нами, разом із Міністерством енергетики шукає оптимальний шлях для того, щоб розробити програму, згідно з якою після закінчення опалювального сезону можна буде повернутися до цього питання (підвищення тарифів, — ред.)», — сказав очільник НКРЕКП.

29 липня Верховна Рада підтримала урядовий законопроєкт про мораторій на підвищення тарифів на опалення, гарячу воду та газ. У серпні президент підписав закон.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom